RAPID

Friday, June 1

ALLAH TAK RESTU HIMPUNAN HIJAU PAS DI STADIUM ALOR SETAR?

Gambar terkini tak sampai 5k kot jika dikira

Gambaran terkini mat rempit dibayar oleh PAS...

Dipintu masuk utama Stadium Darul Aman tak ramai yang hadir

Mesti kata UMNO sabotaj klu tak sampai 100 ribu yang hadir.

Kanak-kanak Dipergunakan demi kepentingan politik PAS

Budak sekolah dijanjikan percutian berbayar untuk mencukupkan 100ribu.

Lagi kanak-kanak dipergunakan

PAS buat apa pun tak ada maksiat akan terjadi der..

Suasana terkini kt Stadium Darul Aman hujan dan ribut telah turun dengan lebatnya ini bermakna Allah tak restu Himpunan Hijau menuju Ke Putrajaya nie...Salahkan UMNO jugak ke jika hujan turun....Laporan lengkap akan menyusul selepas ini kita bongkar.......  

24 comments:

JASON KING said...

perghh.. pencacai umno buat fitnah x habis..

Koman Spanar said...

kah2 kah.... nak tergelak gua baca fitnah nih....

Anonymous said...

komentar baik p mkn AISKRIM lagi bagus le................

Anonymous said...

yang umno terang2 maksiat tu ko ingt Allah restu sgtla bodo? ada otak xble pakai!

Anonymous said...

allah telah turunkan hujan rahmat.umno buat maksiat.pas buat tazkirah.

Anonymous said...

hahahah pencacai fucktan sesat dah panas berapi dah.haha mklum la,ni himpunan tak ikhlas. nka lawan siapa kuat je.ambik kau wkaakak

hangkedee said...

Melayu sama melayu bergasak DAPIG jadi ketua. Baik TOKEY wa boleh basuh daging Babi tokey.Itu lah melayu.Pak Pandir Moden.Mabuk baru balik dari HOUSE BAR diALOR mengkudu.

Anonymous said...

menulis kalu otak tu dok kat kepala lutut n macam lembu macam ni la jadi..meh sini,rumput banyak ni..

Anonymous said...

...ada cabutan bertuah tiket free ke sorga PAS tak?..kalu ada aku nak join....

Anonymous said...

kene kepala bana PAS,
merapu mcm pondan tua.

Anonymous said...

ramai nya lembu DAP kat sini hahaha panas laa tu sebab tak ramai lembu-lembu DAP yang datang , yang datang bawak anak ada laa .. hancur pas oiii

Old-Trafford said...

Apa Hak tuan blog ni nak kata Allah restu atau tak sesuatu perkara tu.

Lainlah kalau sesuatu benda tu dah sebut dalam al-quran.

Ni tiba-tiba nampak orang tak ramai terus kata Allah tak restu.

Habis tu Kalau masjid tak penuh semasa sembahyang 5 waktu,Allah x restu jugak ke masjid tu??

Anonymous said...

Alhamdulillah, hujan dah berhenti kt alor setar, org dah makin ramai , bawa anak 2 untuk menghayati syiar islam, org yg x mengikuti sirah rasul memang suka merepek , dan mencari ruang kelemahan org lain

Anonymous said...

pencacai umno menyalak la plak.. sakit telinga woii.. p menyalak jauh2..

Anonymous said...

Aik dah senyap dah mamat ni, tunjuk la gambar terbaru kt stadium alor setar

Anonymous said...

kalihamput....gambaq pkl brapa hang ambik?kalu bodo tu jgn la tunjuk kat orang...

Sabdabina said...

Nak jadi blogger tapi bodo......hang tengok bukan dengan mata tuu,tapi hang tengok dengan mata dacing....mana ada nampak.....anak beruk lagi cerdik dari hang....tutup lah blog hang ni....buat menyemak

Anonymous said...

Kata islam....apa dok maki hamun....itu budaya pas ke?? kudrat manusia allah yg menentukan..jadi kalau mereka tidak ke sana ..jangan marah..tak percaya tanya ustaz azhar...

Anonymous said...

biasa la br.. kaum2 pas nih kalau kita hentam depa dia org kata kita macam2.. maklumlah... kaum2 pas nih kan dah ada tiket masuk syurga... (ust. Azhar Idrus pun kata macam tuh dalam masjid) >pangkah pas masuk syurga.. so...sendiri pikir la jauh mana mereka sesat... he he he..

Anonymous said...

Maaf le, saudara dayus la kalau kena buli kalau x balas balik ...

Anonymous said...

pangkah pemimpin pn pepndi lah pikir..x semestinya dia umno jahat..dia pas dia kompom masuk syurga,..pimpinan tu yg kita nampk samada good or bad guys..bukan parti..amal makruf nahi mungkar..ssghnya allah lebih suka kita berada dalam satu barisan yg kukuh..

Dock Rock said...

agak2 nya penulis blog nih lahir pada kurun ke berapa ? @ penulis blog nih datang dari tahun ke berapa ?

Anonymous said...

ruginye, tk sempat gi perhimpunan tu...

Anonymous said...

Ramai yang sedar hala tuju PR ni lebih banyak buruk dari yang baiknya.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive