Rapid

Saturday, December 29

BERBUAH DIBATANG...........HEBAT ANUGERAH TUHAN....?


Manusia boleh cari makan dengan berkata-kata..Tapi adakah kata-kata yang dihambur itu bakal dikota..Tapi jom kita tengok hebatnya ciptaan Allah untuk renungan..

BALING - Setandan pisang di Kampung Lanai dekat sini, menjadi tumpuan kerana ia tumbuh di batang pokok pisang yang lain dan tidak seperti kebiasaannya. 
Pengerusi Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung Persekutuan (JKKKP) Kampung Lanai, Ghazali Murada berkata, kejadian itu disedari sejak beberapa bulan lalu.
Menurutnya, pokok pisang itu mempunyai tumbesaran normal apabila mengeluarkan jantung sebelum menjadi buah. 
“Namun, penduduk terkejut kerana buah pisang ini tumbuh pada batang pokok pisang yang lain. Penduduk tidak pernah melihat kejadian ini sebelum ini,” katanya.
BACA SETERUSNYA  KLIK
Tapi ini adalah janji manusia yang bertopengkan syaitan.Tapi hebat jugaklah sampai bukan setakat seorang dua tapi ribu-ribu malahan jutaan dah terkena kencingnya....Tapi apa ilmu yang dia pakai..Memang hebat ANUgerah Tuhan nie...Kita tengok dulu apa yang telah dikencing pada Driver teksi nie dulu....


Dan ini pulak video pembohongan ANUgerah tuhan 


Fikir dan renungkan...


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive