exponegaraku

Tuesday, December 4

KESIAN MAMAT NIE....................?


MKP ingat mamat sengal nie jantan rupanya Pondan tak ada teloq rupanya,,,Sebelum nie gah dan tunjuk pandai kononnya nak jadi hero...Tapi bila teloq kena jentik sikit aje dah jadi rimau tak ada gigi...ayat RIMAU tue pinjam R dari korang jugak...

Rimau konun berlagak dalam kampung kt Kelantan aje bila kuar jadi pondan tua mengalahkan anwar ibrahim....MKP siarkan kembali video geng kumpulan Rimau hilang teluq muncul didahi masa kt PWTC tempoh hari....




lepas tue ingat mamat nie nak update le blog adukateruna kena liwat tapi dah seminggu tak update..apa dah jadi bro hilang teloq ke ape?


wow dah jadi macam sial blog nie........takut nak up-date pasal kejadian kt PWTC ari tue...kesian sungguh mungkin dah kena warning dengan hussam ala perkasam kot ............


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive