Rapid

Friday, December 7

@NajibRazak Tak Jadi Mai Penang #1Malaysia #TolakFitnah


Mungkin kain rentang ini membuktikan bahawa esok kehadiran DS Najib Razak bersama Rakyat Pulau Pinang..Begitu hebatnya game yang dimainkan pencacai² & blogger pendokong LGBT sehingga sanggup membuat fitnah ke atas DS Najib dan cuba untuk mensabotaj program rakyat bersama² dengan pemimpin negara.Mungkin atas arahan Anwar kot!!!!Anwar yang terdesak dan terpaksa mensabotaj bila banyak masaalah akan diselesaikan oleh UDA dan PM bila berkunjung Ke Tanjong Tokong esok....Ini adalah situasi terkini persiapan yang telah dilakukan untuk menyambut kehadiran DS Najib Razak besok..

So kepada penduduk Penang jangan tertipu dengan mainan jahat pendokong LGBT. Hari ini fitnahnya mungkin kecil, esok lusa fitnahnya mungkin akan memporakperandakan keamanan negara.

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive