RAPID

Monday, December 10

EDISI KANTOI : Gambar Janji Ditepati 'DIUBAHSUAI'?


Dakwaan Blogger penfitnah konunnya gambar yang dipaparkan oleh sambutan rakyat terhadap program bersama perdana menteri tidak surut sambutannya, kali ini The Star pula menyiarkan sekeping gambar yang sudah 'diubah suai' terutama di bahagian belakang imej yang dipaparkan.Mungkin terdesak tahap sanggap kot mamat nie...





MKP malas nak ulas bebanyak pasal mamat tak cukup suku nie...Jika gambar mungkin ramai boleh mampertikaikanya tapi ada bukti yang sahih menunjukkan kehadiran rakyat Pulau Pinang yang menyokong PM tempoh hari...

Bukan gambar tapi video dibawah nie korang tnegok dan nilaikan sendiri kehadiran pengunjung semasa PM berucap....


 Penuh khemah tue!!!!!apa pulak jawapan yang bakal dikemukan oleh blogger sanggap tue  kantoi kali kedua jawapnya...sebelum nie MKP dah kantoikan mamat nie kali pertama KLIK


layan lagu nie heeeee...Kantoi 

1 comment:

Anonymous said...

Sejak isu gambaq super impose ni timbul aku mula sedar memang geng pakatan dah terdesak sakan. Depa terpaksa check setiap muka yang ada dalam gambaq hingga detail kerana nak buat isu sebab yang lain dah tak jadi isu. Depa banyak dah kantoi.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive