exponegaraku

Monday, December 10

SIAPA YANG BERNAFSU PULAK NAK ROGOL SRIKANDI?



Siapahlah mamat mangkok hayun yang bernafsu nak rogol Srikandi nie?Muka Srikandi nie pun MKP tengok tak berapa nak naik berahi....Dah lah hidung macam pelapah nyioq jerawat penuh pulak tue....Sampai nak ugut polis pulak beri tempoh tiga hari......Kau ingat kau nie siapa nak beri amaran pada POLIS der....Buat repot lepas tue biarlah Polis menjalankan siasatan...

Tahu pulak bila susah cari jugak Polis,,,dulu kau jugak dok mengata kt polis bermacam-macam....Dasar muka tak malu Srikandi nie?




Srikandi KEADILAN memberi tempoh tiga hari kepada polis untuk menangkap pihak yang memberi ancaman kepada ketuanya, Siti Aisyah Shaik Ismail.

Pengugut terbabit mengancam untuk merogol dan merakam adegan berkenaan di laman Facebook milik Aisyah, 13 Jun lalu. Malah, individu itu juga mendakwa tidak takut jika dihadap ke mahkamah kerana ‘tiada empat saksi’.

Ancaman serupa turut diterima Naib Presiden KEADILAN, Nurul Izzah Anwar oleh individu sama yang menggunakan akuan Facebook ‘Rango Crew’.

Aisyah berkata, sekiranya tiada sebarang tindakan diambil, Srikandi akan melaporkan perkara itu kepada Suruhanjaya Hak Asasi Manusia (Suhakam) dan Suruhanjaya Komunikasi Multimedia Malaysia (SKMM) bagi tindakan susulan.

MKP Ayat Sempoi : Srikandi Ayau SriSundal.........Waaaaaaa...

3 comments:

Anonymous said...

dia sebenarnya nak ajak masuk tandas je....jangan salah arah

Anonymous said...

Lebih sesuai di panggil Sri puki...POOkee rrr

Anonymous said...

takde selera langsung tgk muka mcm ni! malang betul jantan yg nak rogol dia ni!

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive