exponegaraku

Friday, December 28

NGO DIBAYAR SUPAYA BERDEMO DIKOMTAR....?


Sekumpulan umat Islam terdiri daripada ahli PAS dan beberapa NGO mengadakan bantahan terhadap Lim Guan Eng yang menjadi pelampau meniup kebencian agama terhadap penganut agama Kristian.

Beberapa orang penyokong Ustaz Hafiz Nordin bekas ketua pemuda PAS dan para pengikutnya yang konsisten melawan Lim Guan Eng dalam isu nama Allah.

Bagi MKP depa nie sudah tentu dibayar oleh pihak tertentu untuk berdemo klu tak takkan sampai macam nie jadinya(Ayat Malaysiakini sebelum depa spin lebih baik MKP spin dulu)...Depa kata 200 orang yang hadir padahal tak nampak sampai 200 orang berdemo cuma yang nampak 20 orang adelah....Korang klu nak menipu pun agak-agaklah...

Korang nie mangkok hayun dah masuk didalam Game ciptaan Tokong Crocky Erogan....Tokong nak alih isu supaya DAP Perak tidak dihentam kerana Skandal Tanah......Korang dah bagi publisiti dan membesarkan isu ini...Nescaya DAP akan gelak bila Game Plan diorang berjaya...

Berapa undi tok-tok PAS berjaya korang tarik macam nie...Biarlah Mat Jenin terjun dengan labunya.....

MKP tunggu apa respon dari Tokong Crocky Erogan LGE pulak lepas nie...







No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive