Rapid

Wednesday, December 19

TAHNIAH GUAN ENG ROBOH TEMBOK KUBUR ISLAM DI PULAU PINANG....


Sekalung tahniah buat pemimpin Pas terutamanya di Pulau Pinang kerana berjaya menghapuskan kubur umat Islam tanpa sebarang demonstrasi.

Difahamkan Kubur umat islam telah termasuk dalam kawasan pembinaan syarikat swasta Guan Eng tak sampai sekaki dan tembok terpaksa diruntuhkan untuk mengembalikan tanah tersebut.

Apakah ini tidak Zalim?

Bagaimana kalau perkara yang sama kita buat kepada jerat Cina apa tindakan mereka?

Yang paling menariknya orang Melayu Pas dan PKR merestui kerja-kerja merobohkan tembok tanah perkuburan Islam walaupun terlebih tak sampai satu kaki.Syabas Cina DAP, Pas dan PKR umat Islam akan kuburkan semua pemimpin yang menjahanamkan tanah orang Melayu pada PRU13 nanti.

Isu ini adalah sensitif pada ahli keluarga yang terlibat...Jika pekara yang sama berlaku pada kaum Cina nescaya situasi ini bakal berbeza...

Kita lihat isu Teoh Beng Hock sampai kini Guan Eng dan DAP bermain dengan isu ini..Apa motifnya hanya membela bangsanya akan tetapi tidak bagi Kaum Melayu..Sesungguhnya DAP memang Rasis...No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive