RAPID

Wednesday, December 12

BUKU DS ROSMAH MANSOR :KEBENARAN ITU ADA HARGANYA?



Ya, dengan RM150 sahaja anda bakal mengetahui sendiri kebenaran yang selama ini menghantui diri anda mengenai Datin Paduka Seri Rosmah Mansor. Mungkinkah di dalam buku ini akan terjawabnya isu2 kontroversi yang melanda diri beliau sebelum2 ini seperti:



  •  Kontroversi video Rosmah perempuan puaka?

Tak sangka segala macam kontroversi Rosmah Mansor ni boleh digunakan sebagai bahan untuk dijadikan buku dan dijual pada orang ramai. Ini sangat GENIUS. Korang pun tak seharusnya melepaskan peluang membeli buku ini untuk melengkapkan koleksi berharga buku korang, kerana ia mungkin akan dinobatkan sebagai Book of The Years dan mencipta rekod jualan buku terbanyak di dalam Malaysia Book of Records.
Kalau aku dah beli nanti, jangan harap aku nak bagi orang lain pinjam atau cerita kat orang lain. Gila kau aku kena bayar RM150 untuk tahu cerita dia, takkan aku nak cerita kat orang lain free2 je. Nak tahu beli sendiri, jangan download PDF atau beli yang fotostat, beli yang original ya, sama2 kita membantu dan meningkatkan martabat karya dan buku tempatan. BO 

2 comments:

Anonymous said...

tapi kalu x laku pon, bole kuar arahan setiap jabatan kerajaan kene beli utk disimpan sbg rujukan di tpt masing2. atau dijadikan buku rujukan yg mesti dibeli setiap pelajar sekolah menengah & IPT. dgn cara tu je jualannya bole hit dan jadi book of the year! hahaha

Anonymous said...

bagi free pon xnak. buang duit dan buang masa je baca buku tahap sampah tu. wakaka

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive