RAPID

Tuesday, December 11

@NajibRazak KERAJAAN BARISAN NASIONAL "GANGSTER"


Makin lama makin meroyan nampaknya Tokong Crocky Erogan Guan Eng nie...Pasal monorel pun mencemuh DS Najib Razak dengan ayat paling power iatu Kerajaan BN Gangster atau kumpulan Kongsi Gelap...Korang boleh tengok video diatas..

Tokong Guan Eng nie tak sedar bahawa dia bela sekor Gangster kt Penang nie...


Tentu korang masih ingat kes YB 'Gangster' DAP Komtar yang angkat tong gas kat kedai mamak satu ketika dulu . YB yang MKP maksudkan ialah Ng Wei Aik , hari ni sorang lagi jadi mangsa kekejaman 'Gangster' DAP ni . Kali ni bukan 'deal' dengan restoran mamak , kali ni dia tunjuk samseng dengan seorang peguam pulak . YB samseng ni menghantar surat berbaur ugutan kepada seorang peguam kerana menarik diri dari mewakili 'client' beliau dalam satu kes. Antara petikan surat yang dihantar oleh 'samseng' DAP ni ialah ;


“I will not hesitate to take further action against anyone who cannot uphold his/her professionalism by continuing to represent your client(s) for the legal suit.”

Menyirap darah beb, punya celaka samseng ni . Beliau adalah wakil rakyat dan apa hak beliau untuk hantar surat berbaur ugutan macam tu ?

Si 'samseng' DAP Ng Wei Aik seolah-olah memaksa peguam ni untuk teruskan kes 'client' beliau sedangkan  si peguam nak menarik diri ? Ng Wei Aik mendakwa selagi 'client' tak buat keputusan untuk 'melepaskan' peguam itu maka si peguam perlu komited dengan kes yang beliau wakili . Perghhh perangai serupa komunis ! Lihat semua perangai 'samseng' DAP baru dapat pegang jawatan wakil rakyat kawasan KOMTAR , dia punya besar kepala mengalahkan gajah . Kalau dapat jadi menteri, timbalan menteri boleh jadi haru biru beb .


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive