RAPID

Sunday, December 2

Jutaan Terima Kasih @Zahid_Hamidi Kerana Menghargai Pejuang Alam Maya...


Ucapan Pengulungan Presiden,Timbalan Presiden serta Naib Presiden pasti menjadi tumpuan dan dinantikan oleh semua ahli UMNO diseluruh negara...Namun apa yang menarik perhatian MKP ialah pernghargaan yang telah diberikan oleh DS Zahid Hamidi pada Semua Blooger pro menyokong kerajaan tak kira sama ada ahli atau tidak pada UMNO...



Ini adalah kali pertama sejak tsunami politik melanda BN pada PRU-12 didalam ucapan Naib Presiden UMNO.Nampaknya sumbangan semua  blogger, Facebooker, twitteris dan YOUtuber dihargai...Namun janganlah diantara kita yang berkecil hati..Semalam MKP tengok ada Facebooker tak puas hati kerana tidak disebut didalam ucapan DS Zahid...Tapi korang check balik video yang MKP sertakan diatas....DS Zahid ada menyebut  "Terima Tasih untuk semua pengendali MEDIA BARU" that mean korang pun ada didalam list...Korang kena faham ucapan yang hendak disampaikan panjang dan masa terhad...kalau nak sebut semua sudah pasti sampai malam tak habis.........

Sudah tiba masanya kita semua bersatu didalam satu saf dan lupakan sengketa yang ada........Ade ke?MKP tak rasa ada......tujuan dan matlamat kita didalam alam media ini adalah untuk memastikan UMNO/BN mendapat 2/3 majoriti pada PRU-13 yang bakal diadakan kelak tempohnya tidak sampai 4bulan lagi.....

Walaupun sumbangan kita nie kecil tapi dengan penghargaan sebegini amat bermakna buat MKP...bagi orang lain tak tahulah pulak....Lepas PRU-13 nie boleh la naik C-130 pulak pi ronda heeee

oppp MKP dah naik hornet hari tue...TQQQQQ Datuk Seri Zahid Hamidi...

MKP Ayat Sempoi: Nama blogger yang diambil ayatnya tak disebut ada sapa-sapa boleh bagi info...Mungkin PAPAGOMO kot... 

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive