Rapid

Monday, March 11

KANTOI LAGI.....LEPAS NIE APA PULAK TEMBERANGNYA...... #LahadDatuGambar di atas menunjukkan Anwar sedang berjalan laju menuju ke satu pertemuan rahsia bersama Nur Misuari. Gambar-gambar lain akan kami dedahkan selepas ini. Pertemuan rahsia Anwar-Nur Misuari dijalankan secara berasingan dalam majlis tersebut.

Kepada seluruh rakyat Malaysia, anda nilai sendiri bagaimana rakusnya manusia bernama Anwar Ibrahim ini. Sanggup bersekongkol dengan pengganas luar negara semata-mata memuaskan nafsunya untuk menjadi Perdana Menteri Malaysia.

Persekongkolan mereka dibayar dengan 8 anggota perajurit kita mati dengan mayatnya diseksa oleh orang-orang yang ketua mereka bersahabat baik dengan Anwar Ibrahim.

Luahkan kemarahan anda kepada Anwar dan PKR khususnya PRU13 nanti, berikan sokongan anda hanya kepada perajurit negara yang masih menyabung nyawa di Lahad Datu.No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive