RAPID

Tuesday, March 12

PANAS : blogger AMENOWORLD DITANGKAP KHALWAT DENGAN ANAK SUNGAI DERHAKA


Bukan MKP yang buat fitnah tapi perempuan gatai nie yang update statusnya begitu nampaknya teruja dan sanggap sangat dah tue..Sejak dedahan dari blogger pro bn semasa #kl112 amenoworld nie nampaknya tanpa berselindung amenoworld mendedahkan mukanya dilaman sosial dan sengaja mencuit beberapa blogger.Entah apa tujuan atau maksud tersirat.Sesudahlah mamat bernama suhaimi nie mengunakan gambar serta isterinya bersembunyi disebalik amenoworld....

Artikel terbarunya mengenai rombongan pemuda umno dan perkasa membaling telur pada pejabat keadilan serta mengaitkan dengan mengkufuri nikmat yang diberi Allah menghina telur yang dibaling oleh pemuda nampaknya gampang dan ketandusan idea.Jika dibanding dengan apa yang telah diperkatakan oleh cina bangsat Tian Chua serta Guan Eng menghina kalimah Allah dan pejuang negara mempertahankan bumi Malaysia yang tercinta ini.

Blogger haramjadah macam nie boleh mengadai kalimah serta mempertahankan pemimpin cina bangsat demi mendapatkan upah tak seberapa berbanding agamanya sendiri.Bagi MKP ini mereka berdua ini boleh dipanggil bangsat.

Berbalik pada artikel amenoworld berapakah peratus rakyat malaysia yang makan telur setiap hari.Nak menipu biarlah berpada2 jangan melampau tahap sangap.Pada perkiraan MKP setiap rakyat malaysia dibantu oleh kerajaan BN/UMNO dari perlbagai sudut.Pelajaran semuanya ditanggung bukan nak kena bayar yuran macam dulu dan terbaru siap dibayar rm 100 lagi bagi membeli peralatan sekolah .BR1M pulak diberi pada mereka yang berpendapatan kurang dari 3k.Jika dah susah sangat boleh boleh minta bantuan dari Pihak Kebajikan Masyarakat. Jika susah sangat MKP sanggup membantu boleh sertakan semua detail pada MKP.. webmasterMKP@gmail.com


2 comments:

Anonymous said...

Tengok muka pun macam ketua depa yang kali liwat, pelanggan pelacor dan skandal dengan bini orang.

Anonymous said...

Itulah padahnya. Jangan ikut sedap mulut mengata saja. Allah Maha Kaya.Kalau nak tunjuk, sekelip mata saja.Tapi bagi diaorang ni, tentu tak jadi kesan punya. Kulit muka tebal, mcam kulit babi. Ikut perangai boss.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive