Rapid

Thursday, March 14

VIDEO : @NajibRazak DIUGUT DENGAN TANGAN BERDARAH......Satu demo bantahan telah diadakan dihadapan kedutaan Malaysia hari ini . Nampaknya ada jugak yang tidak faham dengan situasi yang berlaku janggal sungguh mereka ini.. Jika  orang luar masuk kerumah kita dengan senjata yang boleh membunuh bolehkah di biarkan sahaja. Jika sebelum ini rundingan secara baik untuk menyelasaikan isu ini dengan kaedah rundingan nampaknya gagal kerana keangkuhan pemimpin pengganas sulu sendiri.

Setelah anggota keselamatan kita terkorban barulah tindakan drastik diambil.Salahkah kita mempertahankan kedaulatan negara kita sendiri.MKP rasa setiap negara yang berdaulat mengambil pendirian yang sama.Korang tengok sendiri apa yang pendemo tajaan pihak tertentu ini katakan. 

1 comment:

Anonymous said...

Ini adalah cubaan untuk memusing fakta tak ubah seperti perangai Yahudi laknat.

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive