RAPID

Tuesday, September 25

Kenapa Awek Nie Menangis Der? #PRKampus


Apa nie!!!!! Tak lawa dah jadinya MKP tengok bila menangis dan merintih.MKP nie pantang bila tengok awek menangis der Almaklum MKP nie bukan nak puji diri sendiri akan tetapi inilah sifat lelaki yang terlebih kasih dan sayang.Tapi kena betul tempatnya bila nak terlebih kasih dan sayang nie der bukan boleh hentam semborono aje nanti susah jadinya sakit dapat malu pun dapat........Luahan dari Awek menyatakan telah si sabotaj oleh rakan-rakannya kerana rupa paras yang kurang menarik dan pakaian yang not up to date.Sabaq ajelah ini lah politik adik oiiiiii...Tiada bezanya diantara politik kampus dan berparti semuanya sama...

BACA SETERUSNYA

MKP Ayat Sempoi : Sejak jadi "GENG OPPA" nie selalu aje terlebih kasih dan sayang.....Al-Rahman dan Al-Rahim.........
 

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive