RAPID

Friday, September 28

SENYUM PAGI JUMAAT


Betul ke bodyguard Anuar yg tunjuk pistol kat org awam tu menempelak Anuar balik.. Ye la,Anuar sound dia pasal tunjuk pistol kat org awam... Bodiguard ni angin la. Bodyguard dia sound balik - ' Habis boss tunjuk 'pistol air' kat 1 Malaysia tu,takpe?'.... 'Saya tunjuk pistol tu,masih berpakaian.. Boss tu tunjuk senjata tanpa seurat benang pun. Ok je.. Ada lagi org sokong boss'... Anuar angin 1 badan... Sambil berfikir - 'Bodyguard aku ni dah tengok video tu ke?'...

Tolong bagi pendapat korang terhadap gambar diatas???

2 comments:

Anonymous said...

Jgn lwn cakap boss, pistol aku special punya. Ada sikit bengkok...skali kena, aku pulun depan blkg, sama rata, sama rasa...ko pusing blkg, aku pulun blkg ko plak...
Jwb bodyguard: sori bos sori bos, aku minta ampun, blkg aku bukan untuk ko..
Bung Nuat mbalas: ha..tau pun ko takut...tak kuasa aku mlayan ko ni. Perangai mcm budak kecik nk tunjuk2 pistol..lain lah aku ni. Anuperah tuhan..

Anonymous said...

Kah kah kah kah..

Gambar ANUwar beraksi dgn PISTOL AIR dia mmmg mnjadi pojaan hatiku...

IKON MALAYSIA tuh....

Nak ke korg PM yg PISTOL AIR dia seluroh donia boleh tengok??

ekekekekekekek

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive