Rapid

Tuesday, March 5

GEMPAR:POSTER @NajibRazak DIBAKAR PENYOKONG PENGGANAS #LAHADDATU


Di Manila-Polis Anti Rusuhan mengepung Kedutaan Malaysia Disana yang di Jangka akan diserbu penunjuk perasaan yang sedang menuju ke Kedutaan Malaysia bagi membantah tindakan Malaysia Menyerang Kedudukan Pemberontak Sulu Pagi Tadi.


Ketika pejuang negara kita sibuk bertugas mempertahankan negara dari penceroboh Sulu di Lahad Datu lain pula keadaannya di Filipina.

Di Hadapan Kedutaan Malaysia di Filipina rakyat yang berkurun Sulu membuat demo haram membantah apa yang Kerajaan Malaysia buat pada puak mereka. Inilah sentimen buruk Anwar dan kuncu-kuncunya berjaya tanamkan dalam masyarakat di luar negara.

Mereka gambarkan negara Malaysia adalah jahat dan tidak selamat diduduki. Pemikiran jenis binatang atau iblis dari pada Anwar serta kroninya Di Philipina . Seorang pemimpin sanggup memburukkan negara sendiri demi kepentingan peribadi yang GILA KUASA.

Gambar PM Najib Razak DIBAKAR kerana ketidakpuashatian mereka. Apakah sumbangan PM Najib Razak selama ini yang MENYELESAIKAN sengketa mereka yang bertahun-tahun tidak diambil peduli.


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive