Rapid

Sunday, May 13

AZMIN MAK HANG PANGGIL BALIK?
Azmin Ali buat lawak sempena hari ibu hari nie,,,,Azmin mak hang panggil balik umah dah der.Nie apa cer pulak nak cabar mencabar PM pulak apa kejadahnya moral dan sikap kurang prihatin terhadap ibu sendiri pun tak terjaga macam mana nak jaga rakyat.Macam nie boleh kira lawak sempena hari ibu nie der.

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dicabar segerakan Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13) sekiranya beliau merasakan sokongan rakyat kepada Umno semakin kukuh dan kuat.

Timbalan Presiden PKR, Mohamed Azmin Ali berkata, tindakan Najib menangguhkan pilihanraya dengan menggunakan pelbagai taktik menunjukkan Umno belum lagi bersedia untuk berhadapan dengan rakyat selain hilang keyakinan dan kepercayaan di kalangan ahli Umno sendiri.

Azmin berkata, tindakan Najib itu disebabkan beliau perlu menyelesaikan pelbagai masalah dalaman Umno selain kontroversi yang dihadapi kerajaan.

"Kalau dia katakan sokongan rakyat kepada Umno semakin kuat dan kukuh, saya cabar dia umumkan tarikh pilihan raya esok.

"Pakatan Rakyat (PR) sudah bersedia dari tahun lalu lagi untuk PRU13," katanya kepada media selepas menyerahkan peralatan persiapan PRU13 PKR Pulau Pinang.

Dalam pada itu, Azmin berkata, PKR telah selesai pengagihan kerusi dengan rakan PR untuk PRU13 di Pulau Pinang.Boleh pecaya ke cakap orang munafik macam si Azmin nie.Woi anak derhaka mak hang panggil balik makan aiskrim.

MKP Ayat Sempoi ; Apa dah jadi nie? meroyan tahap gaban dah! pasal kena potong semua peruntukkan dari Agensi!!!!! Takkan nak cari kesalahan orang lain untuk nak cover line kot.Dulu ada jugak rasa segan tahap bulu kote tapi selepas beberapa jam nie dah hilang benda tue semua.I have nothing to lose bro,jangan sampai kena ludah pulak lepas nie..........

- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive