Rapid

Tuesday, May 15

KENAPA FIDA MENANGIS? #JDAB2012

Kenapa Fida menangis?Takkan frust lagi kot? sesudah la Fida?Jangan dikenang kisah yang lalu kelak akan memusnahkan diri dan hati kita sendiri.......Bukan itu MKP nak ceritakan akan tetapi sempoi bila tengok Fida nie membantu dalam Program Jelajah Destini anak Bangsa Selanjutnya : Layari blog [JELAJAH DESTINI ANAK BANGSA] Rakaman sekitar program Jelajah Destini Anak Bangsa JDAB2012 yang berlangsung di KL pada 11 Mei 2012. Program jelajah bertujuan mencari lepasan SPM yang gagal menyambung pelajaran ke peringkat lebih tinggi kerana masalah kemiskinan.

Program ini merupakan program yang dinaungi sendiri oleh YAB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dan dianjurkan oleh Gerakan Destini Anak Bangsa (GDAB) sebuah badan NGO dengan kerjasama penuh UiTM.

Sehingga ke hari ini hampir 3,000 data pelajar lepasan SPM berjaya dikumpul oleh Skuad JDAB2012 yang mana semalam lebih 100 lepasan SPM di Bagan Datoh bakal diserap ke program MDAB untuk mengikuti Pra-Diploma selama 6 bulan di UiTM secara PERCUMA!

MKP ayat sempoi : Jutaan terima kasih kepada Fida..Bercucur air mata beb bila Fida nie sanggup turun padang promosi demi nasib anak melayu!!!!!!!!!

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive