Rapid

Saturday, May 12

ORANG MUDA CARI KERJA MELALUI BN JOB FAIR.


Ramai yang daftar untuk menjadi ahli UMNO,Penangan semalam Sambutan Ulangtahun UMNO ke 66.Siap berbaris panjang tue?


Sedang mengisi borang keahlian UMNO.Siap bawa Awek lagi ke abang kita nie...Pendaftaran BN Youth Fair.BN diterima orang muda nie buktinya.


Lawa awek nie siap ada tag BN kat legan dia.....Kiose Kementerian Belia Dan Sukan.Rasanya dia nie orang PAS mai jugak program Pemuda UMNO?Hebat penangan Program nie sampai Dari Negara Luar pun ada.Senyum gembira.siap bawa keluarga lagi.ramainya.Pameran dari Naza MotorProfiling yang terbaik untuk pencari kerja untuk orang muda.

Karnival Sambutan Ulangtahun UMNO 66. BN Youth Job Fair di sini mendapat sambutan yang sungguh menggalakkan walaupun ketika ini hujan lebat di sini.

Rata-rata pengunjung yang hadir mereka berkata program ini sungguh baik untuk mereka demi mencari pekerjaan yang baru dan boleh memperbaiki masa depan mereka dengan lebih baik. Tahniah GR ucapkan kepada Pemuda BN yang sentiasa mendengar masalah anak muda dan rakyat Malaysia serta menyelesaikan masalah mereka.

Ayuh kepada pembaca budiman diluar sana, datanglah beramai-ramai ke BN YOUTH JOB FAIR di Bkt Jalil ini, banyak peluang pekerjaan di sini baik dari agensi Kerajaan dan juga swasta...Sudah lebih 10,000 ribu yang datang...

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive