Rapid

Wednesday, May 16

#HBN2012 EIGO SATO,RUGI KALAU TAK HADIR @HARIBELIA2012


SAMBUTAN Hari Belia Negara 2012-Himpunan Jutaan Belia Putrajaya yang akan berlangsung dari 23 hingga 27 Mei ini bakal digegarkan dengan kehadiran buat julung kalinya sekumpulan penunggang Freestyle Motocross Xtreme (FMX). Mereka akan diketuai oleh penunggang handalan dunia, Eigo Sato akan membuat pertunjukan khas yang penuh mendebarkan.

Sato ketika ditemui baru-baru ini menjelaskan, FMX atau sukan motor lasak ini merupakan sukan ekstrem yang menggabungkan aksi-aksi lasak.

"Para penunggang akan membuat lompatan dan terbang tinggi di udara dengan pelbagai gaya akrobatik yang mengagumkan," katanya.

Sukan ekstrem itu tambahnya lagi, sangat popular di negara luar seperti di Amerika Syarikat, Eropah dan Jepun.

Korang kalau nak baca artikel itu seterusnya, bolehlah klik kat atas tu. Artikel ini nak memperkenalkan aksi Eigo Sato ! Siapa ? Eigo Sato ! Huh ...... siapa ?

EIGO SATO !

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive