Rapid

Sunday, May 13

HARI YANG DITUNGGU ESOK PM AKAN UMUM BUBAR PARLIMEN?


Angin bertiup kencang mengatakan Parlimen akan dibubar Isnin ini 15hb Mei...betul ke?

Maklumat yang aku dapat ini kira boleh pakai jugaklah dan kalau aku mengambil kira tarikh bubar diatas bertepatan dengan cuti persekolahan yang akan bermula 26hb Mei ini selama 2 minggu.

Boleh saja kita menganggapnya hanya khabar angin tetapi bila mengambil kira perkembangan terbaru yang berlaku akhir akhir ini ianya tidak boleh ditolak begitu sahaja.Kejayaan kerajaan menangani Bersih 3.0 dan kegagalan penganjur Bersih menggunakan media asing untuk memburukan imej kerajaan kali ini dianggap sebagai plus point untuk BN menghadapi PRU bila bila masa sekarang.

Pengumuman durian runtuh dan durian gugur oleh Perdana Menteri untuk warga FELDA siang tadi juga banyak membantu imej kerajaan dan akhir sekali Himpunan Jutaan Belia Putrajaya yang akan diadakan mulai 23-27 Mei ini pastinya membantu BN mendekati generasi muda jika mengambil kira kejayaan mengumpulkan sejuta belia tahun lalu ditempat yang sama.

Jom...kita pakat pakat hitung detik detik menjelang hari ISNIN 15HB MEI INI...ha ha ha.Jangan dok syok sangat apa yang dikata jom tengok video dibawah nie dulu baru cakap lepas tue.


Padan muka hampa semua baru ada akai sikit kena perli dengan artis komedi yang mantop sekarang nie...Masanya pasti akan tiba MKP tak rasa dalam masa terdekat...Ramai dah puak pembangkang dok spin cita nie.Apa kejadah punya lahanat Latifah Koyah dok main cywar kata PM akan bubar Parlimen nie  takkan dah jadi Nujum Pak Belalang kot mai kita tengok pulak video nie


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive