MKP gelak terguling-guling beb bila tengok video nie,bukan nak kata ianya ditujukan buat lelaki yang kurang kasih sayang dan buat Pemimpin PKR/DAP Selangor...Perli baik punya...Lagi lama lagi ganas pulak dah video bangkang dari longkang nie yang pasti ada orang yang meroyan tahap gaban dan sangap lepas nie......MKP suka lawak yang di lakonkan oleh Adlin Aman Ramli nie selamba gila der....Nescaya lepas nie cybertrooper pembangkang akan wujudkan satu gerakan supaya rakyat membenci artis yang menyokong BN,,,,
PMX : Malaysia Tidak Boleh Terus Bergantung Teknologi Asing, Perlu Bina
Keupayaan Dalaman
-
Perdana Menteri Malaysia, Anwar Ibrahim hari ini menekankan yang mana
negara tidak boleh terus bergantung kepada teknologi asing, sebaliknya
perlu membina ...
1 comment:
JAKIM Bersama UMNO - Gandingan Mantap MEDIA PRIMA dan UTUSAN PORNO membuahkan hasil. Lihat sendiri BUKTI 'Transformasi Besar Kpd Generasi Muda' telah berjaya!
Usaha Berkesan TV3
1~BUKTI 1 * (HOT)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
Usaha Berkesan Utusan Malaysia
1~BUKTI 1
2~BUKTI 2
3~BUKTI 3
Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155
Post a Comment