MKP gelak terguling-guling beb bila tengok video nie,bukan nak kata ianya ditujukan buat lelaki yang kurang kasih sayang dan buat Pemimpin PKR/DAP Selangor...Perli baik punya...Lagi lama lagi ganas pulak dah video bangkang dari longkang nie yang pasti ada orang yang meroyan tahap gaban dan sangap lepas nie......MKP suka lawak yang di lakonkan oleh Adlin Aman Ramli nie selamba gila der....Nescaya lepas nie cybertrooper pembangkang akan wujudkan satu gerakan supaya rakyat membenci artis yang menyokong BN,,,,
BYD Yangwang U7 Dikemaskini Dengan Bateri 1006 km
-
Di media sosial sudah tular muatan status pembeli EV di Malaysia yang
terpaksa menjual kenderaan tidak sampai setahun selepas dibeli. Sebab
diberikan ialah...

1 comment:
JAKIM Bersama UMNO - Gandingan Mantap MEDIA PRIMA dan UTUSAN PORNO membuahkan hasil. Lihat sendiri BUKTI 'Transformasi Besar Kpd Generasi Muda' telah berjaya!
Usaha Berkesan TV3
1~BUKTI 1 * (HOT)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
Usaha Berkesan Utusan Malaysia
1~BUKTI 1
2~BUKTI 2
3~BUKTI 3
Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155
Post a Comment