Rapid

Monday, May 7

JOE BEDUL BERLAKON DEMI MENYELAMATKAN ASSMIN?

Johari Abdul Pengerusi PKR Kedah kali ini tampail dengan cara dan penampilan baru demi menyelamatkan ASSmin pulak dah....masihkah pembaca ingat dulu Joe Bedul nie pernah mempertahankan Ketuanya iatu Brother Anwar Bin Ibrahim (BABI) dalam kes video seks bersama china doll.Tahap paling sanggap dan lawak tak terhingga sehingga menghasilkan video Joe Bedul nie berlakon menjadi P.Ramlee.Nasib baik masih ada lagi rakaman yang menyiarkan beliau bersama Datuk Eskay yang sah menyatakan beliau pecaya watak dalam video tersebut adalah Anwar....Kali nie pun benda yang sama cuba dilakukan...Pecayakah kita pada kreditbiliti Joe Bedul nie?Kantoi kali kedua mungkin akan menghancurkan masa depan politik beliau..Apa nak buat telah dibayar untuk cover boss,


Seorang pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) mengakui Azmin Ali mempunyai musuh dalam parti itu tetapi menafikan pengambilan dan penyebaran gambar seks mirip wajah Ahli Parlimen Gombak itu adalah perbuatan orang dalam.
"Dia ada musuh tapi kita tak main kes macam ini," kata Ahli Majlis Pimpinan PKR Datuk Johari Abdul kepada Antarapos.com.
Ahli Parlimen Bebas, Datuk Zulkifli Noordin semalam mendakwa musuh politik Azmin dalam parti pembangkang sendiri bertanggungjawab memasang "perangkap" untuk mengambil gambar dan video berkenaan.
Beliau turut mendakwa mengenali akan identiti pihak yang mengambil rakaman tersebut dan berjanji akan mendedahkannya pada masa sesuai.


Azmin walaubagaimana pun menafikan beliau adalah individu di dalam gambar yang disiarkan di laman-laman blog Selasa lalu selain menunding jari kepada Umno sebagai mendalangi perbuatan tersebut.
Kata beliau, ianya sebahagian daripada usaha untuk menjatuhkan kredibiliti dirinya menjelang pilihanraya umum ke 13.
Johari yang juga Pengerusi PKR Kedah turut menyalahkan Umno di atas penyebaran gambar-gambar itu tetapi hujahnya agak bercelaru.
"Pertama video tersebut adalah fitnah, yang kedua video tersebut tidak masuk akal. Yang ketiga sebutkan saya di dunia ni ada CCTV dalam tandas. Maknanya ini suatu pembohongan iaitu Umno dan Barisan Nasional." katanya.
Pemimpin-pemimpin Umno menafikan tuduhan itu dan menasihati Azmin supaya membuat laporan polis.
Walaubagaimana pun ADUN Bukit Antarabangsa itu enggan berbuat demikian seterusnya telah mengemukakan saman RM100 juta terhadap Utusan Malaysia kerana mengaitkan dirinya dengan gambar-gambar itu. 
Johari mendakwa Umno mendalangi penyebaran gambar-gambar itu kerana "orang melayu suka benda sensasi, dipaparkan cerita kotor ini."

No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive