RAPID

Tuesday, May 8

MELAYU MANA PULAK YANG KENA NIE?




Shall we talk about that Malay girl, the daughter of an opposition leader, who Tian Chua made pregnant and later had to have an abortion to get rid of the unwanted baby?

I do not want to mention her name so as not to shame the girl or her father. Dr Syed Husin Ali knows about this matter so he is aware of what I am talking about.

So let’s leave it at that, at least for the meantime, unless Tian Chua or Malaysia Chronicle a.k.a Suara Tian Chua wants to take this to the next level. - Raja Petra Kamaruddin.

Translationnya :

Boleh kita berbicara tentang gadis Melayu itu, anak kepada pemimpin pembangkang, yang Tian Chua buntingkan dan kandungannya digugurkan untuk menutup malu?

Saya tidak akan memberitahu nama atas dasar tidak mahu memalukan gadis tersebut dan bapanya.

Dr Syed Husin Ali tahu mengenai perkara ini dan beliau tentu faham maksud saya. Kita tinggalkan perkara ini dahulu, sementara waktu, melainkan jika Tian Chua mahu berterusan mengasak saya - Malaysia Today, 6 Mei 2012. KLIK DI SINI


Tudia....isu skandal Azmin pun tak settle lagi , kini muncul pulak dakwaan Tian Chua telah buntingkan seorang gadis Melayu anak pemimpin pembangkang !

Yang mendakwa ini bukan orang UMNO atau blogger pro UMNO ,tetapi Raja Petra Kamaruddin !.

Apa dah jadi dengan pemimpin parti PKR ni ?? Rosak habis moral pimpinan tertinggi PKR dan orang seperti ini rakyat nak angkat ke jadi pemimpin negara ?

.
Adakah ini merupakan bala oleh tuhan supaya rakyat tahu akan kebenaranya parti yang nak berkuasa di Putrajaya ini ? Lepas seorang -seorang pemimpin mereka kena ......



1 comment:

Anonymous said...

Babi punya kulup...abih poen ppuan tu penuh dgn DNA babi

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive