Rapid

Saturday, September 1

BAS ANWAR DISABOTAJ SALAHKAN UMNO LAGI.
Semuanya nak salahkan UMNO,Ada bukti mengatakan ini semua kerja jahat UMNO?Berkenaan isu ini semua dah dijangka supaya isu ini mendapat perhatian rakyat.Kalau kejadian ini berlaku diluar Kelantan mungkin boleh diterima akal yang waras.MKP pelik kerana Kelantan adalah kubu kuat PAS.PAS adalah rakan sekutu yang mudah ditarik hidung oleh Anwar.

Puncanya mudah, kemungkinan Bas mewah yang membawa rombongan Anwar Ibrahim tidak mendapat restu RAKYAT kerana melihat ianya satu kesalahan paling teruk kerana dalam masa sama masih ramai rakyat perlukan pembelaan.

Ironinya, serangan terhadap Bas mewah Anwar dan konco-konco di Kelantan awal pagi tadi memungkinkan ini perbuatan penyokong Pas yang mungkin marah terhadap usaha PKR memburukkan nama pakatan dengan pembelian BAS MEWAH terbabit.Bukan semua penyokong PAS setuju dengan sik Anwar yang menyokong Israel.

Seperti biasa Anwar dan pengikutnya menuding jari kepada UMNO/BN terhadap siri serangan Bas terbabit. Sedangkan dipercayai ini perbuatan dirancang awal bagi merai simpati rakyat dan menutup kesalahan kerajaan Anwar membeli Bas mewah ini.

Rasa-rasanya orang tedesak akan buat perancangan untuk larikan diri….PKR sedang buat dan ini adalah hasilnya.

- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

Anonymous said...

Rasa2nya.., Anwar harus ingat.., bahawa yang amat jelik dengan sikap & perangainya sekarang bukan hanya terdiri dari ahli2 UMNO sahaja., malahan rakyat biasa yang tidak menyertai mana2 parti pun sudah terlalu benci kepada manusia ini.

Anonymous said...

PKR ni parti campuran eloklah tumpu pada bandar dia bukan tak tau ramai orang kampung menyampah dengan PKR. Sebelum bas tu jahaman dalam masa sebulan baik dia berhenti teruihhh...

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive