Rapid

Thursday, May 10

CABARAN DITERIMA GUAN ENG?KANTOI @DZAINALABIDIN

Laporan polis telah dibuat sebentar oleh YB Azhar terhadap Lim Guan Eng di Balai Polis Beach Street, Pulau Pinang.Laporan tersebut mengenai kenyataan Lim Guan Eng, Setiausaha Agung DAP yang berbau perkauman dan menuduh kuil akan terancam jika BN memerintah Pulau Pinang.


Bongkak sungguh Lim Guan Eng nie mencabar ADUN BN membuat laporan Polis.So lepas nie biarlah Polis yang siasat.Nak tengok pulak apa riaksi apek cauvanis nie?Yang dipertikaikan ialah kenyataannya yang bersifat rasis dan melaga-lagakan perpaduan antara kaum..Lim Guan Eng berkata jika BN atau UMNO perintah kembali Pulau Pinang..semua kuil di sini akan terancam..Bodoh punya Ketua Menteri..Jangan pulak lepas nie main KunG-FU SPIN?Sapa yang cakap benda tu rasanya semua tertera didalam video ini pada 12.22 saat.....Kantoi la lu Guan Eng Ketua Menteri Paling Rasis dalam sejarah Pulau Pinang.


No comments:

Followers

My Blog List

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi mkp.mkp tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.berkongsi maklumat dengan webmasterMKP@gmail.com

Blog Archive